Cum plătesc

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin curierat rapid.

Modalitățile de plată agreate sunt:

1) RAMBURS - CASH la livrare (contravaloarea coletului se plătește curierului care livrează produsele. Chitanța va fi emisă de către curierul cu care se trimite coletul).


2) ONLINE CU CARD BANCAR  (VISA/VISA ELECTRON/MAESTRO/MASTERCARD)

Daca ati ales metoda de plata " ONLINE PRIN CARD BANCAR " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D SECURE" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.3) Transfer bancar (pe baza facturii proforme transmise in format electronic dupa plasarea comenzii se face plata prin virament bancar)

Veţi primi un mesaj automat pe adresa dumneavoastră de e-mail care va confirma primirea comenzii iar apoi veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea ultimelor amănunte.

  

Comenzile plasate pana la ora 14:00 se vor procesa în ziua transmiterii comenzii. Comenzile plasate după ora 14:00 se vor procesa în ziua următoare transmiterii comenzii.

Comenzile se vor livra în 24-48h de la primirea comenzii. Timpul de livrare poate fi influențat de disponibilitatea de produselor în stoc.

Costul transportului va fi afișat separat pe comandă și pe factura emisă către dumneavoastră. În cazul retururilor de marfă, costul de transport nu se returnează.