Livrare, transport și retur

  • Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin curierat rapid.
  • Comenzile plasate până în ora 14:00 se vor livra in 5-8 zile de la primirea comenzii. 
  • Durata de livrare poate fi agreată de comun accord la comenzile personalizate.
  • Timpul de livrare poate fi influentat de disponibilitatea produselor in stoc.
  • Costul  transportului va fi afişat separat pe comandă şi pe factura emisă către dumneavoastră.
  • La livrarea coletului, veți semna documentul de transport și veți achita curierului suma de plată (excepție făcând situațiile în care produsele au fost achitate prin virament bancar înainte de livrarea coletului).

Dreptul de retur

În cazul retururilor de marfă, costul de transport nu se returnează.

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.
In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, în termenul prevazut mai sus, produsul cumparat în ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Global Cleaning se obliga sa restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.